Op het tabblad Invoegen bevatten de galerijen items die zijn ontworpen om aan te sluiten bij het algemene uiterlijk van uw document. U kunt deze galerijen gebruiken om tabellen, kop- en voetteksten, lijsten, voorbladen en andere documentbouwstenen in te voegen. Wanneer u afbeeldingen, diagrammen of grafieken maakt, worden deze ook gecoördineerd met de huidige documentlayout.

U kunt de opmaak van geselecteerde tekst in de documenttekst eenvoudig wijzigen door voor de geselecteerde tekst een uiterlijk te kiezen uit de galerij Snelle stijlen op het tabblad Begin. U kunt tekst ook rechtstreeks opmaken door de andere besturingselementen op het tabblad Begin te gebruiken. Bij de meeste besturingselementen kunt u kiezen tussen het uiterlijk van het huidige thema of een opmaak die u rechtstreeks opgeeft.

Om het algemene uiterlijk van uw document te wijzigen, kiest u nieuwe Thema-elementen op het tabblad Pagina-indeling. Als u het uiterlijk wilt wijzigen dat beschikbaar is in de galerie Snelle stijlen, gebruikt u de opdracht Huidige snelle stijlset wijzigen. Zowel de galerie Thema's als de galerie Snelle stijlen biedt reset-opdrachten, zodat u het uiterlijk van uw document altijd kunt herstellen naar het origineel in uw huidige sjabloon.

Op het tabblad Invoegen bevatten de galerijen items die zijn ontworpen om aan te sluiten bij het algemene uiterlijk van uw document. U kunt deze galerijen gebruiken om tabellen, kop- en voetteksten, lijsten, voorbladen en andere documentbouwstenen in te voegen. Wanneer u afbeeldingen, diagrammen of grafieken maakt, worden deze ook gecoördineerd met de huidige documentlayout.

U kunt de opmaak van geselecteerde tekst in de documenttekst eenvoudig wijzigen door voor de geselecteerde tekst een uiterlijk te kiezen uit de galerij Snelle stijlen op het tabblad Begin. U kunt tekst ook rechtstreeks opmaken door de andere besturingselementen op het tabblad Begin te gebruiken. Bij de meeste besturingselementen kunt u kiezen tussen het uiterlijk van het huidige thema of een opmaak die u rechtstreeks opgeeft.

Om het algemene uiterlijk van uw document te wijzigen, kiest u nieuwe Thema-elementen op het tabblad Pagina-indeling. Als u het uiterlijk wilt wijzigen dat beschikbaar is in de galerie Snelle stijlen, gebruikt u de opdracht Huidige snelle stijlset wijzigen. Zowel de galerie Thema's als de galerie Snelle stijlen biedt reset-opdrachten, zodat u het uiterlijk van uw document altijd kunt herstellen naar het origineel in uw huidige sjabloon.

Op het tabblad Invoegen bevatten de galerijen items die zijn ontworpen om aan te sluiten bij het algemene uiterlijk van uw document. U kunt deze galerijen gebruiken om tabellen, kop- en voetteksten, lijsten, voorbladen en andere documentbouwstenen in te voegen. Wanneer u afbeeldingen, diagrammen of grafieken maakt, worden deze ook gecoördineerd met de huidige documentlayout.

U kunt de opmaak van geselecteerde tekst in de documenttekst eenvoudig wijzigen door voor de geselecteerde tekst een uiterlijk te kiezen uit de galerij Snelle stijlen op het tabblad Begin. U kunt tekst ook rechtstreeks opmaken door de andere besturingselementen op het tabblad Begin te gebruiken. Bij de meeste besturingselementen kunt u kiezen tussen het uiterlijk van het huidige thema of een opmaak die u rechtstreeks opgeeft.

Om het algemene uiterlijk van uw document te wijzigen, kiest u nieuwe Thema-elementen op het tabblad Pagina-indeling. Als u het uiterlijk wilt wijzigen dat beschikbaar is in de galerie Snelle stijlen, gebruikt u de opdracht Huidige snelle stijlset wijzigen. Zowel de galerie Thema's als de galerie Snelle stijlen biedt reset-opdrachten, zodat u het uiterlijk van uw document altijd kunt herstellen naar het origineel in uw huidige sjabloon.