Grand Hotel Rogaška

Zobacz na mapie
Nie oceniane z 0 recenzji
0/5
100% gości poleca

Opis

W osrčju Rogaške Slatine, z pogledom na veličasten park, se nahaja Grand Hotel Rogaška, ki je popoln primer brezčasne arhitekture. S 194 zgodovinskich sobami popeljemo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianista Liszt.

Każdy z nich ma swoje miejsce, każdy z nich ma swoje miejsce w domu. Naša visoko kakovostna 24-urna storitev skupaj s pristno in lično okolico pooseblja dom za naše goste. Skozi leta je naše osebje doseglo neprimerljivo raven zanesljivosti, zaupanja in povezanosti z našimi gosti - povezanost, ki jo jo še naprej vzdržujemo.

Grand Hotel Rogaška to hotel, w którym można odpocząć po trudach podróży.

Naravna mineralna voda Donat Mg, ki je je stara okoli 8000 let je dokazano zdravilna.

Wody Izvirsko vodo v globini (med 280 in 600 metri pod zemljo) bogatijo minerały iz raztapljajočih se kamnin (magnezij, kalcij, sulfati, hidrogenkarbonati) in drugi elementi (CO2), kar lajša ali preprečuje številne bolezni in varuje naše zdravje. W Rogaškach Slatini można odbyć 100 badań lekarskich i profilaktycznych. Zanj je značilna izredno visoka mineralizacija, več kot 13 g raztopljenih rudninskih snovi na litr (skupaj z CO2), od tega je samo magnezija več kot 1000 mg/l, kalcija okrog 300 mg/l, vsebuje pa še mnoge druge zdravju koristne elemente in spojine.

Zobacz więcej

Hotelska ponudba

Air-Conditioning
Centrum Fitness
Internet - Wifi
Parking
Basen
Restauracja
Sala dla palących
Spa & Sauna
Transfer
TV
Pralka i suszarka
Pokaż wszystko

Hotelska tema

Najlepsza wartość
Standard

Zasady

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Pokoje

z €50,00 /night

Właściciel

Agoda

Członek od 2020