Гранд Отель Рогашка

Вид на карту
Не оценен с 0 обзора
0/5
100% гостей рекомендуют

Описание

В центре Рогашке Слатине, с погледом на величественном парке, находится Гранд Отель Рогашка, который является популярным местом для отдыха. S 194 zgodovinskimi sobami popeljemo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.

Časi se spreminjajo, toda naša predanost pri vzdrževanju očarljivosti in standardov te stavbe ostaja. Naša visoko kakovostna 24-urna storitev skupaj s pristno in lično okolico pooseblja dom za naše goste. Skozi leta je naše osebje doseglo neprimerljivo raven zanesljivosti, zaupanja in povezanosti z našimi gosti - povezanost, ki jo še naprej vzdržujemo.

Гранд Отель Рогашка - это отель, в котором можно найти все необходимое для проживания.

Naravna mineralna voda Donat Mg, ki je stara okoli 8000 let je dokazano zdravilna.

Извирское водохранилище в глобинах (от 280 до 600 метров под землей) богато минералами из разветвленных камней (магнезий, кальций, сульфаты, гидрогенкарбонаты) и наркотическими элементами (CO2), кар лайша и пресекающие штевильные борозды в варуе наше здоровье. Zaradi svoje kemične sestave, fizikalnih lastnosti, balneoloških izkustev in medicinskih spoznanj se v Rogaški Slatini že več kot 100 let uporablja v terapevtske in preventivne namene. Zanj je značilna izredno visoka mineralizacija, več kot 13 g raztopljenih rudninskih snovi na liter (skupaj z CO2), od tega je samo magnezija več kot 1000 mg/l, kalcija okrog 300 mg/l, vsebuje pa še mnoge druge zdravju koristne elemente in spojine.

Смотреть подробнее

Hotelska ponudba

Кондиционирование воздуха
фитнес-центр
Интернет - Wifi
Парковка
Бассейн
Ресторан
Комната для курения
Спа и сауна
Перевод
TV
стиральная машина и сушилка
Показать все

Гостиничная тема

Лучшая стоимость
Стандарт

Правила

Дата заезда 12:00
Дата выезда 12:00

Номера

от €50,00 /ночь

Владелец

Agoda

Член С 1ТП1Ц