from €50,00
查询是否可用

Grand Hotel Rogaška

View on map
未评级 来自0条评论
0/5
100% of guests recommend

描述

V osrčju Rogaške Slatine, s pogledom na veličasten park, se nahaja Grand Hotel Rogaška, ki je popoln primer brezčasne arhitekture. S 194 zgodovinskimi sobami popeljemo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.

Časi se spreminjajo, toda naša predanost pri vzdrževanju očarljivosti in standardov te stavbe ostaja. Naša visoko kakovostna 24-urna storitev skupaj s pristno in lično okolico pooseblja dom za naše goste. Skozi leta je naše osebje doseglo neprimerljivo raven zanesljivosti, zaupanja in povezanosti z našimi gosti – povezanost, ki jo še naprej vzdržujemo.

Grand Hotel Rogaška je hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.

Naravna mineralna voda Donat Mg, ki je stara okoli 8000 let je dokazano zdravilna.

Izvirsko vodo v globini (med 280 in 600 metri pod zemljo) bogatijo minerali iz raztapljajočih se kamnin (magnezij, kalcij, sulfati, hidrogenkarbonati) in drugi elementi (CO2), kar lajša ali preprečuje številne bolezni in varuje naše zdravje. Zaradi svoje kemične sestave, fizikalnih lastnosti, balneoloških izkustev in medicinskih spoznanj se v Rogaški Slatini že več kot 100 let uporablja v terapevtske in preventivne namene. Zanj je značilna izredno visoka mineralizacija, več kot 13 g raztopljenih rudninskih snovi na liter (skupaj z CO2), od tega je samo magnezija več kot 1000 mg/l, kalcija okrog 300 mg/l, vsebuje pa še mnoge druge zdravju koristne elemente in spojine.

View More

宾馆简介

空调系统
健身中心
互联网 - 无线网络
停车位
泳池
饭店
吸烟室
水疗和桑拿
转移
电视
洗衣机和烘干机
Show All

Hotelska tema

Best Value
Standard

Rules

报到 12:00 pm
结账 12:00 pm

房间

酒店房间

用Sketch创建。
x1

ENOPOSTELJNA SOBA COMFORT

用Sketch创建。
x1

用Sketch创建。
x2

COMFORT DVOPOSTELJNA SOBA

用Sketch创建。
x2

用Sketch创建。
x2

用Sketch创建。
x2

用Sketch创建。
De €50,00 /night

业主

Agoda

会员自2020

Hotel Nearby

检验

用Sketch创建。 Krasnjčeva 4
0/5 未评级0评价
De €0,00/night